Duurzame en innovatieve producten van NGCM

Reguliere producten voor betonafwerking zijn slecht voor het milieu en maken gebruik van fossiele grondstoffen. NGCM doet dit anders door middel van innovatieve en duurzame oplossingen. In samenwerking met de TU Delft brengen wij nabehandelingsproducten op de markt die het milieu niet schaden en veelvoorkomende problemen in de bouw oplossen.


Delft Green

Laat de veiligheidsbril, mondkapjes en rubberen handschoenen voortaan maar in de kast liggen. De Delft Green curing compound is volledig milieuvriendelijk. Dit nabehandelingsproduct is gemaakt van natuurlijke componenten en schaadt de gezondheid niet. Daarnaast kun je de curing compound zelfs al aanbrengen voor het vlinderen. Zo kun je een betonvloer optimaal afwerken.

Concrete Crack Sealing

Scheurvorming behoort tot een van de eigenschappen van beton. Vooral in bedrijfsgarages waar medewerkers hun eigen plek hebben, zijn betonlekkages heel vervelend. Het kalkhoudende water dat op de auto lekt, zorgt voor schade aan de lak en matte ruiten. Deze schadeposten komen vervolgens op het bordje van het bouwbedrijf.

Ice Shield

Onbehandeld beton gemengd met hoogovencement is niet bestand tegen vorst en strooizout. Het gevolg is een snel slijtend rijoppervlak waarbij er steeds een laagje van het beton wordt gereden. Hierdoor bestaat de kans dat het wapeningsstaal roest en de constructie minder lang meegaat. Beton impregneren met Ice Shield lost dit probleem op.

Voorkom dure herstelwerkzaamheden

Mosgroei, een poreus oppervlak en stuivende vloeren. Het zijn zo maar wat voorbeelden van alledaagse problemen met beton. De kwaliteit van jouw constructie is afhankelijk van een goede nabehandeling. Gebruik Delft Green om vroegtijdig problemen te voorkomen, Ice Shield om poreuze rijoppervlakken te herstellen en Concrete Crack Seal om scheurvorming in beton eenvoudig te repareren.

Onze innovatieve betonafwerking is niet alleen beter voor het milieu, maar bespaart je ook onnodige, dure reparaties in een later stadium

info