Beton afwerken met de innovatieve producten van NGCM

De duurzaamheid van een betonconstructie is afhankelijk van de kwaliteit van de betonhuid. Is deze goed nabehandeld, dan heeft de constructie relatief weinig onderhoud nodig. Behandel beton na met de innovatieve producten van NGCM voor een sterke constructie. De levensduur van de constructie wordt zo direct verlengd en kostbare, ineffectieve reparaties voorkomen. Bijna zeventig procent van de betonreparaties faalt namelijk binnen vijf jaar.

Eigenschappen

Chemische nabehandelproducten worden vermeden door aannemers en betonbouwbedrijven. Niet alleen zijn ze slecht voor de gezondheid, maar ook de natuur lijdt onder het gebruik. De plaatselijke flora sterft af en als de afwerkmiddelen in het oppervlaktewater komen zijn de gevolgen desastreus. De producten van NGCM zijn volledig milieuvriendelijk. De bestanddelen worden veelal direct uit de natuur gehaald. Stofkapjes, beschermende kleding en handschoenen zijn dus niet langer nodig.
foto

Ik ben al mijn hele leven werkzaam in de betonwereld en altijd al bezig geweest met innovatie. Fossiele grondstoffen zijn kostbaar, naar mijn mening zijn er efficiëntere middelen om mee te werken. NGCM maakt hier gebruik van en zoekt naar duurzame oplossingen voor in de bouw.”

Henkjan Gilbers, directeur NGCM

In samenwerking met de wetenschap

Alle producten van NGCM komen tot stand in samenwerking met de TU Delft. Onze kwaliteitsproducten zijn allemaal onderworpen aan jarenlang onderzoek. Onze curing compound Delft Green is gebaseerd op een patent van de TU Delft en kreeg hier een exclusieve wereldwijde licentie op. Het is het eerste milieuvriendelijke betonafwerkmiddel op basis van hernieuwbare grondstoffen. De uitvinding werd gedaan door professor S. Picken.

Technisch inhoudelijke service

Bij de meeste bedrijven stopt de garantie bij de deur. NGCM doet dat anders. Wij beoordelen en monitoren altijd of onze maatwerk producten op de juiste manier worden ingezet en houden daardoor de kwaliteit van onze dienstverlening hoog.

NGCM brengt de kwaliteit van constructiematerialen naar een hoger plan, met duurzame en innovatieve oplossingen.