Delft Green®: milieuvriendelijke producten voor beton.

Onschadelijk voor jouw werknemers

Delft Green® is gemaakt van pure, natuurlijke bestanddelen. De producten zijn samengesteld uit ingrediënten als klei, alginaat (zeewierextract) en water. Dit zijn stuk voor stuk goedgekeurde hulpstoffen uit de voedingsindustrie. Bouwvakkers kunnen de betonvloer voortaan veilig nabehandelen zonder gebruik te maken van beschermende kleding of gelaatsbescherming.

Hoewel we niet kunnen beloven dat Delft Green® lekker is, zou je er wel zonder gevaren een slokje van kunnen nemen. Delft Green® bestaat namelijk uit volledig veilige voedingsstoffen.

Gebruik Delft Green® al voor het vlinderen

Het is van groot belang dat beton in de eerste uren na het storten niet uitdroogt om plastische krimpscheuren te voorkomen. Behandel jouw betonvloer daarom al voor het vlinderen met Delft Green® Intermezzo. Intermezzo trekt het beton niet open tijdens het vlinderen. Er treedt bovendien minimaal waterverlies op, waardoor het beton optimaal kan uitharden. Problemen als mosgroei, stuivende vloeren en een poreus oppervlak behoren door een voor- en nabewerking met Delft Green® tot de verleden tijd.

Milieuvriendelijk

Als reguliere curing compounds in het oppervlaktewater terecht komen, is dat desastreus voor de omliggende beplanting. Delft Green werd in samenwerking met de TU Delft ontwikkeld en is zo milieuvriendelijk dat het geen probleem is als het in de natuur terecht komt. Het is volledig biologisch afbreekbaar. Sterker nog: planten gedijen er uitstekend bij.

Ga aan de slag met Delft Green!


NGCM pakt haar morele verantwoordelijkheid met de curing compound Delft Green. Het product is volledig milieuvriendelijk en onschadelijk voor mens en natuur. Bovendien is het mogelijk om het nabehandelingsproduct al voor het vlinderen aan te brengen.

info